פרלה: תפריט בשרי – קלאסי
קבלת פנים: מלצרים מסתובבים
פתיחים: עמדות מסתובבים – 6 לבחירה
-
יקיטורי ירקות בטמפורה בליווי צ'ילי מתוק
-
סיגרים במילוי בשר כבש וצנוברים, מלווה בטחינה עם פסטו נענע
-
עלי גפן ממולאים עם סלסת עגבניות ושמן זית
-
אצבעות דג בטמפורה עם רוטב סויה, כוסברה ושומשום
-
ברוסקטת שום, סלמון גראבלקס עם גוואקמולי, מטובל בטרגון
-
ברוסקטה עם פטה כבד וריבת בצל ביין אדום
-
שניצלוני קייג'ון בבצק בירה: איולי פלפלים קלויים, צ'יפוטלי עם דבש תמרים
-
קרם ירקות שורש עונתיים חם / קר, מוגש בכוס אספרסו
-
פטריות שמפיניון ממולאות בפסטו ואגוזי קשיו בזילוף טריאקי
-
קבבוני טלה על מקל קינמון עם טחינת עגבניות ועלי כוסברה
-
סביצ'ה סלמון עם שמן תפוז, גרעיני כוסברה ושאלוט צרוב
-
ברוסקטה של עגבניות, בזילקום, שמן זית וליים
-
ספרינגרול ויאטנמי במילו איטריות זכוכית וירקות ברוטב צ'ילי אסיאתי
-
שיפודי יקיטורי עוף עם עגבניות שרי וסאטה בוטנים
-
מיני צ'וריסוס בגריל פחם עם צ'ימיצ'ורי אורגנו ופלפלים אדומים
-
אפמנדה קטנה של בשר
-
קריספי סלמון בליווי רוטב דים סאם (דומה מוד לסושי)
-
פילה דג בטמפורה בלויי צילי מתוק
מזנון עיקריות: מוגש ע"י מלצרים במזנון או מרכז שולחן
סלטים: 7 סוגים לבחירה
-
סלט חסות, בייבי , פירות העונה, ויניגרט הדרים ופקאן מסוכר
-
כרוב לבן וגבעולי סלרי בויניגרט צימוקים
-
סלט כרוב וגזר תאילנדי
-
חציל שלם קלוי בטחינה ופטרוזיליה
-
חצילים שרופים על גחלים עם עלי כוסברה, שום וטחינה גולמית.
-
סלט בורגול מלא עשבי גינה, גרעיני רימון ופיצוחים קלויים.
-
טבעות זוקיני פריכות ברוטב שומשום, קרמל וקונפי שום.
-
עגבניות שרי תמר עם זיתי קאלמטה, עלי בזילקום, שום קריספי וצנובר קלויי.
-
סלט עדשים שחורות עם עגבניות קונקסה, שמן אבוקדו ועשביי תיבול.
-
תערובת עלים עם פקאנים מסוכרים, ענבים, לבבות תפוזים וקירספי בטטה.
-
סלט שורשים של סלק, קולורבי, צנון, גזר וסלרי בויניגרט שומשום.
-
שעועית ירוקה, שבבי בוטנים, שומשום קלוי, פלפלים צבעוניים ועלי סלק בויניגרייט צרפתי.
-
חומוס וגרגירים – מתכון גלילי
-
פלטת אנטיפסטי מעורבת
-
סלק ותפוחים ברוטב לימון, דבש ושמן זית
-
טירשי, רצועות קולרבי, גזר, כרוב וצנון בתיבול גרידת לימון ומלח ים
מבחר לחמים כפרי עשיר
מנות עיקריות - 3 לבחירה
בשר – יש לבחור 1
-
צלי בקר ברוטב פטריות / רוטב יין
-
אסאדו בדבש תמרים וציר יין קברנה.
-
צלעות בקר ללא עצם בעישון חם
-
קדרת כתף בקר עם ירקות שורש ושום
-
קדרת בורגיניון של בקר יין אדום פטריות שמפניון וירקות
-
נתחי בקר סצ'ואן מוקפצים עם שלל צבעי ירקות העונה, פיקנטי עוקצני
-
אנטריקוט ארגנטינאי + 25 ש"ח תוספת
-
שורט ריבס בקר, צימיצורי ירוק ופלפלים אדומים קלויים
דגים – יש לבחור 1
-
פילה אמנון משוח שמן בזיליקום, בליווי רוטב עגבניות וזעתר טרי
-
פילה אמנון ברוטב עגבניות פיקנטי
-
דג לבן בעשבי תיבול ויין לבן
-
פילה סלמון ברוטב חרדל דיזון / רוטב מיסו + 15 ש"ח תוספת
עוף – יש לבחור 1
-
כרעי עוף גריל ברוטב דבש ויין
-
פרגית צלויה ברוטב טריאקי/ חלב קוקוס בקארי /חמאת בוטנים ולמון גראס
-
פרגית אסלית במשרה פפריקה, פלפל שחור גרוס ושום
-
חזה עוף בגריל במשרה למון גראס ותמרים, ברוטב קוקוס וקארי תאילנדי
-
חזה עוף בסאטה בטונים ועירית קצוצה
תוספות חמות - 3 לבחירה
-
תפו"א קטנים שרופים עם טימין אורגנו רוזמרין שום קלוי
-
פוטטו ציפס עם רוטב צילי מתוק בצד
-
תפוחי אדמה ובטטות צלויים בתנור עם שמן זית וכרישה
-
אושפלאו- אורז בוכרי עם גפרורוי גזר, שומים, גרגירי חומוס וזרעי כמון
-
אורז שחור לבן אדום
-
אורז פרסי עם שקדים לבנים קלויים וצימוקים שחורים
-
מגאדרה של עדשים חומות בצל ירוק וגרעיני חמנייה
-
שעועית ירוקה עם שום ושומשום קלוי ונגיעת בוטנים
-
ירקות גינה עונתיים מוגשים כאנטיפסטי חם, מתובלים בפסטו זעתר טרי
-
ירקות כתומים בדבש תמרים
סיום מתוק - (מוגש למרכז שולחן)
· מיקס קינוחים חורף 2013