"בישולי השף" – תפריט לפסח תשע"ו 2016
טימין אירועים - בזל 16, פ"ת, 052-9121140
לצפייה בדף העסק של אולם האירועים טימין בפתח תקווה, לחצו כאן - טימין אירועים
ניתן להזמין אוכל מוכן לקחת הביתה. הזמנות החל מתאריך 10.3.16 עד תאריך 19.04.16
עוף
חזה עוף | כבד עוף | כרעיים | סטייק פרגית | סיני מוקפץ סצ'ואן | קציצות עוף על האש | שניצל | שניצלונים | עוף ממולא בבשר ופירות יבשים.
בקר
טאג'ין עגל בתחתיות ארטישוק | צלי בקר ברוטב פטריות | אנטריקוט | לשון ברוטב סלרי |
ממולאים
מוסקה | מפרום | פלפל ממולא בשר
דגים
גפילטעפיש | חריימה | סול מטוגן | פילה סלמון | פילה אמנון בעשבי תיבול
סלטים
גזר קוריאני | חמוצי הבית | חציל פיקנטי/בתחמיץ | כרוב לבן בשמיר | כבד קצוץ | מלפפון בשמיר | מטבוחה | סלט עגבניות שרי | חציל רומני | סלק.
תוספות
אנטיפסטי | בטטה | ירקות מוקפצים | קישואים ושומר בתנור | רטטוי צרפתי | תפו"א אנה | תפו"א אפוי בתנור | תפו"א סירות.
פשטידות
פטריות | בצל | תפו"א | קיגל תפו"א
כשרויות:
- ירק ועוף מהדרין
דגים - העדה החרדית י-ם
בשר – רבנות חלק לפי שיטת בית יוסף
-כשר ללא חשש קטניות, לא שרויה בהשגחת רבנות פ"ת